Talli

Jos rakastat hevosia, luontoa ja kaunista maaseutua, Kynnarin tallilla on kaikki se, mitä olet etsinyt. Vaikka se on vain 50 kilometrin päässä Helsingin sydämestä, se tarjoaa kaiken sen, mitä suomalainen maaseutu voi parhaimmillaan tarjota. Rennon ja kiireettömän ilmapiirin ja Länsi-Uusimaalaisen maatilaidyllin. Talli ja sen vehreät laitumet ovat kahden järven välissä. Voit ratsastaa tilavassa maneesissa, kuitupohjaisella kentällä, laukata tilan omilla sänkipelloilla tai antaa mielen levätä maastopoluilla.

Kynnarin tallilla on perinteisesti ollut hyvä henki.

Valitettavan monilta talleilta tuttu kyräily ellei peräti riitely on tehokkaasti karttanut Kynnarin laaksoa. Ja hyvä niin, sillä hevostelun, oli se urheilu- tai harrastepohjaista, pitää olla miellyttävää, motivoivaa ja rentouttavaa. Olisi mukavaa, jos ihmiset lähtisivät tallilta vähintäänkin yhtä hyvällä, elleivät peräti paremmalla mielellä kuin olivat tullessaan. Kynnarissa asiakassuhteet ovat yleensä olleet pitkäaikaisia, mutta uudetkin tulokkaat ovat sopeutuneet joukkoon mainiosti. Jos mietit olisiko Kynnar hyvä paikka sinulle ja hevosellesi, voit kernaasti tehdä pienen ”vakoiluretken”, tulla paikanpäälle ja haistella ilmapiiriä. Kaikki ei koskaan sovi kaikille, mutta nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että Kynnar sopii mukaville ihmisille.

Onko Kynnar täti- vai kisatalli?

Se on alusta alkaen ollut sulavasti molempia. Sieltä on ratsastettu Suomen mestaruuksiin ja maajoukkueeseen, ja samaan aikaan sieltä on ratsastettu maastoon ihailemaan luonnon pieniä ihmeitä. Kynnar suhtautuu myöskin tasapuolisesti sekä este- että kouluratsastukseen. Tallilla käy useita eri valmentajia ja uudetkin tuttavuudet ovat tervetulleita.

Lis kuvia kuvagalleriassa